MIT campus

More
14 years 10 months ago #610 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
Aszerint cselekszem amit Lexi tanácsol. Amikor van egy pillanatnyi id?m azért felteszem a kérdést.

- Gondolom az én dolgaimnak is utána néztél, igaz?

- Tudod, én nem szoktam a pozíciókért küzdeni, az lenne ajó, ha ez a ház mindenki számára er?s lenne, s jó.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #611 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Nem szoktál küzdeni? Tehát amikor az illem megkívánná, akkor sem, csak elveszed? Most ez így neked is marha jól jönne ki, nem tudnál megmozdulni sem a hirtelen jött sok munkától. A rangok itt a házban meg egy kicsit máshogy mennek. Mondhatjuk úgy, hogy itt mindenkinek van saját rangja. Van valami kérdésed? Mert ha nincs akkor folytatom."

-"Ja, képzeld, megoldottam asszem a Gilman ügyet. Nemsokára el kell mennem Európába, amikor visszajövök, akkor lesz teljesen lezárható. Addig meg ezt nézd." ad egy félig meggy?rt papírdarabot amire valaki kissé elnagyolt nyomtatott bet?kkel írt, mintha valami puhán írt volna és azt akarta volna elkerülni, hogy átlyukassza a papírt. A szöveg pedig inkább valami drogoshoz illik: "a megtévesztés fénytömegei szilánkokra esnek a tér-torzulásban".

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #612 by TheElf
- Te is tudod, hogy sokkal fontosabb volt végig számára, hogy Azuminak segítsek, de ugyanígy fontos volt a ti biztonságotok is. A pozíció sokszor inkább hátrány. El tudod képzelni, hova jut egy elf, aki folyton felfelé törekszik? Túl sok id?nk van arra, hogy minden pozícióharc nélkül is politikust csináljanak a katonából.

- Szükséged van test?rségre az Európai úthoz? Van valami amit nem ártana ezen kívül is tudnom?

More
14 years 10 months ago #613 by Nyarlathotep
-"El?ször is, a fecnit Gilman írta. Kicsit körbenéztem másoknál is. Ez egy órai levél."

-"Egy bizonyos tapasztalatmennyiség után egyértelm?, hogy lesz akkora hatalmad és kapcsolatrendszered, hogy ha nem használod, akkor sokan akik eddig rád támaszkodtak, rosszul jönnének ki bel?le. A többi hatalmasnak meg nem éri meg, hogy így kárba menjen az amit elvehetnek t?led, ezért mozgásban akarják tudni. Ez így egyértelm?. A helyedben én mentem volna, úgysem úszom meg. De így is jó, semmi bajom a társaságoddal."

-"Test?rség? Nehogy. Elkergetnék azokat akikhez megyek. Nameg némelyik vendéglátóm életkora túl élemedett. Mondhatni az emberi közízlés határait súrolja."

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #614 by TheElf
- Tudod, nem jó, ha valaki célja a rang. A rang, a kapcsolatrendszer, a hatalom lehet eszköz, hogy segíthess másoknak. EZ fontos.

More
14 years 10 months ago #615 by Nyarlathotep
-"Így van, nem jó ha a rang a célod. Még a végén lenne hatalmad hogy másokon segíts. Logikus. Szerintem segíteni lehet másokon bármekkora hatalmad is van. A rang a hatalom csak a mértéke annak hogy mennyire tudsz segíteni. A politikába viszont nem akarok belefolyni. Ebben a témában véleménye mindenkinek van és mindenkié büdös. A hasonlatot nem akarom tovább részletezni. Most viszont van másfél óránk. Addig elmondok még pár dolgot."

-"A Faustus ház vezet?je és az a kis gúnyos megjegyzés konkrét eseményekre utal. Tavaly Severin leverte Jeff-et Laser Tag-ben. Természetesen nem a legtisztább módszerekkel, ha morális szemszögb?l nézzük, de mint tudjuk, katonáéknál nem morális hanem hatékonysági szempontok a mérvadók. Ezt fogom kihasználni most. Jeff pedig föl kell hogy legyen erre készülve. Akár én kapom szét, akár ? engem, a végeredmény azonos lesz: visszahelyezzük vezet?i státuszba. Így mindketten megússzuk a vezet?sdit. Én nem érnék rá az utam miatt, te pedig a hihetetlen szervezkedéseid miatt. Mellesleg szép munka."

-"Azumival kapcsolatban: gondolom sejted, hogy mit miért követett el. Szegény szanaszéjjel gyorsított reflexekkel ellátott lány eddig azt hitte, hogy beteg. Nem csoda, hisz a Renraku mindent megtett, hogy a technológiát elfedje el?le. Azumi valahol a hagyományos japán gondolkodás és egy anarchista banda-punk között van. A családja meg körülbelül úgy tekint rá, mint bármelyik céges er?forrásra. Ezért kívánt valamerre kitörni ebb?l. A valamerre az bármerre. Ehelyett elhamarkodta a dolgot és egyik börtönb?l a másikba zárta magát." ezen még gonoszul el is mosolyodik. "Félre ne érts, nem kívánok a "kapcsolatotokba" beleszólni, semmi közöm hozzá és nekem az csak jó, ha megkapja amit megérdemelt. Az biztos, hogy most jól elvágta magát mindent?l. Cég már nem fogja átvenni, más nem fogja meg sem gondolni, hogy vele legyen, ráadásul amikor azt mondtad, hogy a brainlock csak megvédi a családja megbizonyosodott afel?l, hogy Azumi ott lépne félre ahol tud. Sosem fogják leszedni róla azt a kis védelmet. Bár szerz?dést nem írtatok alá, de szóban is számít. Mondhatni "el?vételi jogod" van rá és mivel nem kell senkinek, csak neked van rá esélyed. A visszalépés esélyét csak miattad vetették föl. Érték vagy a cég felé minden elképzelhet? módon. Sok millió nuyenes érték. Ha addig vagy ott amíg Azumi a közeledben van akkor ?k hozzád fogják NÖVESZTENI ha azon múlik a maradásod. Ne gondold, hogy bármi köze van ennek ahhoz, hogy az egy életen keresztül hagyományosan nevelt japán cégvezet?k hirtelen megkedvelték volna a leszbikus elfeket. Az engedélyük is azért van, mert kedvez? lépés politikai szempontból. De persze bármikor köpönyeget fognak fordítani amikor az új császár úgy jár, mint Ekhnaton pontosan 3400 évvel ezel?tt. Vagy visszalép az eddigi politikától és ugyanaz történik azzal a különbséggel, hogy a császár életben marad. Amit Azumi kénytelen lesz elviselni tökéletes ár a köpönyegforgatásért. Maradj csak mellette és szeresd ahogy tudod, s?t vedd is el tényleg. Nehogy vissza engedd lépni bármikor. Szeppukut kellene elkövessen a szülei szerint. Ezzel túl könnyen megúszná a dolgot. Aki elkapkodja a döntéseit megérdemli. Az pedig hogy szerelmes-e beléd vagy sem... Nem számít. Nekem tökéletes, mert megóvja t?led Crystalt. Addig ugyanis amíg távol leszek egy kis tanulmányi úton, szertetném rád bízni, ha ráérsz. A hátteredb?l adódóan képes vagy odafigyelni rá, megvédeni a saját hibáitól, figyelmeztetni ?t azokra miel?tt elköveti ?ket. Erre pedig ha jól sejtem nagy szükség lesz, f?leg hogy szept 22-vel le fogom zárni a nyomozást így vagy úgy, a részletes jelentést pedig leteszem az asztalodra. Megfelel?"

Csapat riadó!

Time to create page: 0.273 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.